Miss You

Något jag just nu bara vill ha tillbaka och bra krama om, det är Kasmus, min bästavän !


Just nu..

Hej bloggen !
Det var ett tag sen.
Har verkligen inte kunnat blogga, inte tid och sen har jag en sådan huvudvärk...
Men jag saknar det faktsikt, vill börja igen men vet att det bara kommer bli konstigt för jag har knappt har tid.
Men jag ska försöka ! Men när jag mår riktigt dåligt, då kommer jag inte logga in här ! 
Har kollat på bio, ridit och varit hemma från skolan, kollat synen och mått dåligt, låter ju kul ? ;)
Nej men allt har varit piss förutom Bellman för han blir bara bättre och bättre ! Red han i söndags, tömkörde först med Caroline sen red jag och det gick så himla bra ! Shit en av mina bästa pass ! Han gick super bra och lyssna väldigt bra ! Pigg som in i, men det får man väl va ?;) 
Igår vila han och idag red jag han, i padocken vilket gick väldigt bra :D 
I början var han världigt spänd och gick som giraff, haha han är så ful när han bara går rakt upp med huvudet...
Men efter ett tag med lite bråk och så gick det så himla bra ! Han blev en helt annan häst, gick rikigt fint, blev helt chockad, haha. Sen testa jag galopp i båda varven och det gick rätt bra ! :)
Åå hoppas verkligen detta fortsätter såhär nu ! 
Och sen i skolan har jag bara mått piss, varit stressad hela tiden och bara velat hem, åkte hem igår och då åkte jag och pappa dirket upp till synsam och prata med dom för detta kan inte fortsätta. Dom kolla min syn och sen sa dom att dom ska "beställa" en tid till mig så jag kommer till en riktig syn läkare som kommer kolla min syn så det kommer hända snart tror jag...
Men, skolan idag gick bättre än förväntan faktiskt ! 
Denna hästen blir bara större och större i mina ögon varje dag ! 

Jag älskar dig !

Jag älskar dig Bellman, du gör mig hel !


Sjuk

Ja, jag är sjuk, min huvudvärk har kommit tillbaka och inget hjälper så jag fick sticka hem från skola idag, missa ett matte prov, inte kul för då kommer jag få göra 3prov nästa vecka...
Så jag kommer inte vara inne här och skriva så ni får ha det bra och jag kommer tillbaka när jag mår bättre !


2 månader !

Idag har jag haft Bellman i 2månader, 2månader har gått riktigt snabbt. Vi har haft mest otur under dessa 2 månaderna. Rider han 2dagar sen kommer snön, har bara ett litet ridhus så det blir inte mycket ridning av det. Efter ca 2veckor får Bellman ont i ryggen, jag går runder, masserar och massa andra saker med han i 2 veckor sen åker vi iväg med han. Får veta att han inte har ont i ryggen längre men har ont i en muskel vid bogen, men jag fick börja skritta och trava med han, massera han ännu mer, stretcha (stavas det så?) han massor och tömköra han. Efter 3 veckors fixa med han (nu då) får jag veta att han är frisk och inte har ont längre !!!! Så nu kan jag börja med Bellman, nu kan jag börja på riktigt, han har förnedrats så himla mycket så det inte är klokt på denna tiden, vi har blivit super bra kompisar han lyssnar på mig super bra, har fått mer respekt mot andra, men inte helt än ;) och han har blivit jätte fin i kroppen, ja jag vet, han har lite underhals och han behöver muskler överallt på kroppen men som han såg ut innan då, vill inte ens tänka på det...
Jag tror verkligen på Bellman, i både dressyren och hoppning !
Jag älskar dig Bellman !<3


Hej !

Är sämst på att skriva rubriker så det får bli som vanligt, hej ;)
Men som ni såg i morse kom det bara fram en bild, vet inte vad som var felet med dom bilderna men ja skit samma ;)
Skolan var riktigt riktigt dryg idag, långa lektioner hade huvudvärk och var svin trött hela dagen, kul....
Men efter skolan stack jag ner till stallet fixa allt sen fixa jag lite mer saker, red inte idag för jag skulle hem och plugga, som jag gör nu, hehe ;)
Men jag har pluggat i typ en och halv timme så ja tyckte jag kunde ta en liten paus ;) Imorgon ska jag rida för Caroline klockan 5, är jätte taggad för det, kommer bli super kul, får se hur det går ;) Rebecca kommer få lida och fota mig imorgon så det blir kul :)


Dagens kläder !

Tröja: Ullared^^
Byxor: cubus
Hår: nersläppt lockigt
Får bara att lägga ut denna bilden så det får räcka !


Skillnad ?

Är så stolt över min lilla prins, det finns hopp för dig också ! 2månader på onsdag !:D


Dagen !:)

Hello :)
La inte ut dagens kläder imorse för dom kom inte ut -_- men dagen har varit rätt Lungn, kollade en sak idag hos skolsköterskan och där var en doktor också, men inget var konstigt eller fel så det gick snabbt !:)
Har också ridit Bellman idag, försökt iallafall. Shit asså jag fattar inte vart han får all energi från.. Han bara hoppade i traven och ville galoppera, sen gick han som en giraff (stavas det så?) haha så ful, skulle först trava över 2bommar men det tog han som hinder så han taggade bara han såg dom sen var det kört, haha. Han hoppade bara över bommarna och sen galopperade iväg...
Sen fixa Linn så det blev ett litet räcke på 45cm? Och det var ju som han skulle hoppa ett hus, som han hoppa, haha. Linn filmade så jag lägger ut några bilder från videorna för jag kommer inte lägga ut några filmer här från dagen, haha... Och ja ni behöver inte kommentera hans underhals, jag vet om det...


Tömkörning !

Ja alla bilder är inte så fina och han har allmänt damp på vissa och går för lågt på vissa men jag hoppas ni klara det ;)

Tömkörning !

 

Hej hopp !

Hejsan "alla" hur är det med er ? Med mig är det super bra ! 
Har inte hunnit uppdatera idag mer än det lilla inlägget från imorse så jag
skriver nu :) 
Kom ner till stallet, tog ut Bellman och sen börja jag mocka haha mocka i en timme men var endå inte klar då... ja fick pausa med det och ta in Bellis, fixa han och linda han, eller Ina gjorde det ;) Tack Ina ! :D
Sen kom Caroline när jag gick ut i ridhuset, Ina fotade också idag vilket jag är super glad över så dom kommer sen.
Började med att skritta rund, sen trava. Både jag och Caroline. Sen galopperade vi, som gick super han tog ca 4-5 steg i trav sen gick han över till galopp, duktigt häst ! 
Övade mycket med bommar båda att gå mellan och sånt men också att gå över vilket Bellman tyckte var skit kul så han hoppade över alla hela tiden, haha pigg var han också ;) 
Sen tränade vi mycket slalom och ja allt gick SUPER, han var lite stel och så men i helheten var det ett riktigt lyckat pass ! 
Han stegrade bara 2 gånger idag och det är hur bra som helst för att vara han ;)
Efter år fixade jag lite med han och så kollade Caroline han om han har ont fortfarande, och vill ni veta en sak ? Han har inte ont länge !! Fattar ni ?! Efter 3veckors träning i trav och skritt, masserat varje dag och massa skit har gjort så mycket nytta på så kort tid !!! Grät när hon sa det, vill verkligen att det ska bli något av han och det känns riktigt bra nu ! Så nu får jag galoppera, hoppa mini hinder, få upp hans kondis och rida hårdare :D Så himla glad !
Vill också säga att om inte Caroline hade hjälpt mig med tömkörningen hade han inte varit såhär fin och haft mer respekt för mig, han är en helt annan häst !  
Älskar dig damp häst ! 

Just nu

Drar till stallet nu och ska tömköra Bellman vid 1 !:D


Dagen och igår

Hejsan alla !
Har inte bloggar igår/idag för jag inte haft tid och lust. Igår så visste jag inte alla vad jag skulle göra så jag fråga Rebecca om hon ville träffas och det ville hon så jag åkte hem till Rebecca, vi kolla på film, världens bästa Burlesque ! Älskar den ! Sen kolla vi på en annan också. Prata rätt länge sen somna vi, haha var riktigt trött och sen hade jag glömt mina glasögon så jag hade rätt ont i huvudet, så himla glömsk :(
Men ja sen vakna vi vid 12 tiden i morse. Vi åt frukost sen stack jag hem för jag skulle rida och lite sånt. Kom hem och stack till stallet fixa lite sen tog jag och mamma in hästarna och så red vi ut, så himla mysigt men himla kallt ! Bellman var över pigg så ja han hade kul iallafall, haha damp häst ! Och sen nu ikväll har jag varit med Ina, kollat på tv och haft allmänt roligt !


Dagens kläder

Skjorta: vet inte
Byxor: Gina
Hår: plattat nersläppt


Mitt hjärta, Bellman ❤

Och nu dom mindre fina bilderna^^ haha
 

 
 
 
 

Dagen

Hej bloggen, sitter faktiskt vid min dator idag vilket jag inte gjort på hela denna veckan, vad jag kommer på^^ 
Men ja, slutade kl 3 idag, hade sista lektionen matte, sådär kul men överlever ;) Stack nästan direkt hem och åt något sen gick jag ner till stallet, kallt som in i men så himla härligt att komma ner där ! Papa var där och fotade så då fick han fota mig och Bellman såklart ;) Han hade fotat han också lite innan, riktigt fina bilder, dom kommer snart ut här ! :D Red inte han idag, släppte bara han i ridhuset och han hade så himla mycket enerig så han bara sprang och sprang, haha fick inte stopp på han och ibland blev jag nästan orolig.... men han klara sig, tur det !
Sen nu på kvällen har jag inte gjort så mycket, bara varit hemma. Har inga läxor så då blir det inte så mycket att göra på kvällarna, så himla skönt. Eller jo, jag har faktiskt kollat igenom bilder på mig och Bellman från när jag red han andra gången i mitt liv, herregud säger jag bara, skäms lite, är så himla glad att jag fick hem han och han har blivit en helt annan häst, sen har jag också haft han i 2månader på lördag, och Kasmus har också varit bort i 2månader då.. allt går för snabbt !! 
 
Haha, hoppas ni förstår mig..

Hejsan hoppsan

Hej bloggen, hur är det med er ? Med mig är det bra !:) Ligger i min säng och väntar på maten, är såååhär hungrig.
Helt sjukt vad kallt det är ute, verkligen inte detta jag ville ha nu, mina ögonfransar var vita idag när jag kom fram till skolan, känns ju bra...
Har ju varit hos Bellman idag också fixa allt och sen borsta jag igenom hela han och fixa hans flätor, red inte för det var för kallt, ingen lust alls att rida i detta vädret !
När jag ätit kommer jag sätta mig med min läxa, inte taggad alls, men gör det endå ;)
Bjuder på denna bilden nu när det är så fint väder *host*


Dagens kläder !

Tröja: vet inte
Byxor: vero moda
Hår: Utsläppt lockigt


Äntligen !

Är jag klar med mina läxor, och nu ska jag sova,hehe vet att jag lägger mig tidigt men annars vaknar jag aldrig^^
Red Bellman idag i en av hagarna och i padocken, i snön, riktigt mysigt ;) red inte alla länge men det räckte, red nästan bara i skritt för det endå var lite halt men jag rider hellre ute än inne i ridhuset. Och nu i kväll har jag bara pluggat, KUL, eller inte.. Har 2 mini prov eller test denna veckan, nästa vecka har vi 2 prov och en inlämning, så ja det är mycket att göra nu.. Men jag ska endå uppdatera er ju ;)
Har också bestämt med Caroline att vi ska tömköra på söndag, kommer bli super kul !:D annars inget speciellt att säga så ja, jag säger hejdå !
~går inte att ladda upp bild~


Läxa..

Plugga nu, uppdaterar sen :)


Dagens kläder !

Tröja: ingen aning
Byxor: Gina tricot
Hår: ner släppt, jätte fult men skit samma ;)


Hola

Hej bloggen, skriver ett snabbt inlägg nu så jag uppdaterar i alla fall ;) gick i skolan till halv 4 hade engelsk film sista lektionen så det var rätt chill.
Res inte Bellman idag fixa bara och mös med han, träna olika övningar med han också, gick super bra ! Fixa också han man svans och panlugg så nu är som flätde, hehe, gör det för att hans svans ska bli tjockare manen ska växa på vissa ställen och sen ska panluggen växa och bli tjockare. Han är jätte ful nu men skit samma ;) och nu ikväll har jag inte gjort så mycket mer än att kolla på tv med familjen :)


Dagens kläder

Tröja: Falsterbo horse show
Byxor: Gina tricot
Hår: utsläppt lockigt

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3948692/images/2013/pic_50f3a9719606ee026aa90ac2.jpg" class="image">


inte hunnit...

Hej bloggen ! Har inte bloggar seriöst på någon dag nu för jag inte haft tid... Men jag har inte gjort något speciellt dessa dagarna, fick ett objektiv av pappa i fredags, tack pappa älskar dig !<3 igår var jag i stallet typ hela dagen sen var jag med Rebecca på kvällen, bara mys och sen sov hon här !:) idag vakna jag och Rebecca vid halv 11 tror jag vi gick upp åt frukost och sen fixa vi oss. Jag mamma pappa Linn och Kicki skulle iväg till hööks så Rebecca cykla hem och vi körde till hööks. Köpte till både fram och bak boots och fram och bak benskydd till min lilla klumpiga ponny ;) köpte också en piggborste till mig själv. Innan vi körde hem lämna vi Linn och pappa på center syd~telenor. Jag mamma och Kicki körde till Ruch och köpte nya spångrepar. Sen körde vi också ner till telenor och så köpte vi en iPhone till mig, lyckad dag ? Oja ! Efter det stack jag ner till stallet red damp Bellman, haha han hade svin mycket över energi och bara hoppade i traven och han tycker det är för litet i ridhuset så det gick inte så lyckat, men jag galopperade några steg med han, svin kul !:D efter det tycker jag att han varit så duktig i galoppen så jag skritta av han och sen gick in med han. När jag kom hem fixa jag med telefonerna så nu sitter jag med min iPhone, Wiho :DD men nu sitter jag och taggar till skolan imorgon,eller inte.. Haha


Svar på frågestunden ! :D

Ebba
 1 Hej red du på ridskola innan du började i stallet i skogen?
Svar 
 1:Ja, jag red på ridskola innan jag började i stallet i skogen, jag red på Västra karby ridskola.
 
Maja 
1 Hur lång är du? 
2 Hur är det att ha häst? 
3 Vad har du för mobil? 
4 Gillar du skolan? 
Svar
 1 Jag är 1.55, kort jag vet..
2: Det är super kul, men ibland önskar man att man inte var så bunden med det.
3: Jag har en Samsung galxy S 3, men kommer nog snart få en iPhone !
4: Nja, om inte jag hade haft så mycket kompisr på skolan hade jag inte klarat av det, haha ;)
 
Thea 
1 Kan det ibland va jobbigt att ha häst. Eller är det alltid kul? 
2 Vad heter dina bästa vänner? 
3 Har du köpt Bellman eller har du honom på foder? :)
Svar
1: Jo, det kan vara jobbigt ibland, t.ex. när man får hoppa över kompisar.
2: Rebecca Ahlgen, Filippa Wallin Wieloch och Matilda Kihlbert :D
3: Jag har Bellman på foder i ett år men vi kommer nog förlänga det med ett år till sen !
 
Matilda 
1 Vad tycker du om mig då? ❤ 
2 Vem är roligast att rida dajm/Bellman? 
3 Vilka bloggar läser du? 
4 Vem är dina bästa vänner ? 
5 Vilken skola var bäst nyvång eller 12-åker 
 Fin blogg gulleplutt ❤❤
Svar
1: Du är bäst en riktigt underbar person ❤ 
2: Både Dajm och Bellman är roliga att rida men på deras olika sätt, men Bellman blir det nog ;)
3: Jag läser http://zapata.blogg.se/ http://nellieberntsson.se/ http://fippson.blogg.se/ http://rebeccaau.devote.se/ http://larssonalicia.blogg.se/  http://fjordkorsning.blogg.se/  http://matildakihlbert.blogg.se/ .
4: Samma som jag skrev där uppe :) 
5: HAHA, klart 12-åker ! :)
Tack gullis din med ! ❤ 
 
Sanne 
1 Hästar/kompisar
2 Sommar/vinter
3 Kasmus/bellman
4 Mamma/pappa
5 Bästa och sämsta minnet 2012 ?
6 Vad tror du kommer vara det bästa med 2013 ?
Svar
1: Både och !
2: Haha samma där, fyller ju år på vintern och sen är sommaren bara BÄST !
3: Kasmus ! Bellman älskar jag men Kasmus lätt !
4: Hihi, båda två :D
5: Bästa är nog när jag börja träffa Filippa och Rebecca och sämsta är en sak som hände i slutet av förra året...
6: När jag ska börja tävla Bellman, såå taggad !
 
Anne 
1 Har du gjort något du ångar ?
Svar
1: Ja, det har jag...
 
Anonym 
1 Har du kille? 
2 Hur är det att ha egen häst? 
3 Vem är din favorit lärare? 
Svar
1: Nej det har jag inte, tyvärr..
2: Som jag sagt där uppe, finns både för och nackdelar !
3: Haha, Liz, min nya mentor och spansk lärare ;)
 
Anonym
1 Har du navelpiercing? 
2 Hur många gånger rider du i veckan? 
3 Vill du gå på någon annan sport en ridning? 
4 Vad är ditt nyårslöfte i år? 
5 Har du förlorat någon vän någon gång som du inte har blivit vän med igen? 
6 Vem då? (Frågan där uppe) 
7 Vad fick du i julklapp? 
8 Har du systemkamera? 
Svar
1: Ja, det har jag !
2: Varje dag om jag vill och orkar ;)
3: Ja, haha, dans...
4: Få fin kropp till sommaren ! 
5: Ja..
6: Ja du....
7: Olika saker, men pengar, och saker till mig och hästen ! 
8: Ja det har jag !
 
Ebba
Har du träffat några som ni bara säger hej till innan men nu är ni vänner i så fall vilka? 
2 Var du alltid bott där du bor nu! 
3 Vad tycker du om mig!
Svar
1: Ja det är många tjejer i 7:an !
2: Nä, när jag föddes bodde jag hos min mormor ett tag och har också bott hos min farmor och farfar !
3: Känner inte dig så bra men du är snäll ! :)
 
Ina
1 Vad tycker du om mig? 
2 Vad är bäst med Bellman? 
3 Vill du ha tillbaka kasmus? 
4 Vem är dina allra bästa vänner? Som du litar på mest! 
5 Vad är bra med mig? 
Bra blogg!!!
Svar
1: Du är en super duper underbar person som jag känner mig jätte trygg hos och kan alltid vända mig till dig.
2: Att han är lika fin i dressyren som i hoppningen och vill verkligen lära sig saker !
3: Ja, det vill jag 
4: Rebecca, Filippa och Matilda !
5: Du är bäst Inizz !;)
Tack sötnos ! :)
 
Någon 
1 Är du bara med äldre och i din ålder eller är du med sånna som är yngre också? 
2 Om du skulle fått va en person 1 dag vem skulle det varit då? 
3 Dina gamla vänner på nyvång/de nya på 12 åker? 
4 Finns det någon du skulle vilja lära känna bättre , vem? 
5 vad använder du för mascara? 
6 Om du inte skulle ridit välj 3 andra saker som du skulle vilja göra då! 
7 Är du mognare än andra i din ålder? 
8 Bästa tv pogrammet? 
9 Hollister / gina 
puss på dig!
Svar
1: Jag är med yngre, i min ålder och som är äldre ! :)
2: Haha jadu...
3: Dom på 12-åker !
4: Ja, många !
5: Olika, vet bara inte vad dom heter^^
6: Danst, varit med kompisar och mer vet jag inte..
7: Hahahha, neej absolut inte !
8: Kollar faktiskt inte mycket på tv ;)
9: Hollister !
Puss på dig med, haha 
 
Matilda Persson 
1 Hollister / oddmolly 
2 Din favorit outfits på häst 
3 Din favorit outfits på dig 
4 Favoit färg och mat 
5 Vad för mat får dina hästar. 
6 Ska du tävla något nu i jan & feb ? 
kram <3
Svar
1: Holliste, har inget från oddmolly ;)
2: Har ingen outfit på Bellman men på Kasmus var det rött och blått !
3: Hmm, vet faktiskt inte ;)
4: Gillar dom flesta färgerna, mat inget speciellt !
5:Dom får korn,kli,havre och betfor, sen hö och olika mineraler !
6: Nä, Bellman är inte redo för det än.
Kram på dig ! <3
 
Filippa
1 Vad tycker du om mig ? 
2 varför tror du vi blev så bra kompisar? 
3 Hur gammal är bellman ?
Svar
1: Du är en sån härlig person, som alltid gör mig glad, älskar dig ! <3
2: Har ingen aning, tror vi båda blev mogna och förstog varandra bättre !
3: Bellman är 6 och ska bli 7 detta året !

Rebecca
vad skulle du gjort om dina vänner lämnade dig? Att de inte skulle vilja prata med dig, vad hade du gjort? 
Svar
1:Åh, gud, jag hade inte överlevt ! Hade inte velat leva längre och bara, seriöst jag vet inte, hade mått riktigt dåligt ! 
 
Så det var alla svaren, ni som frågat hoppas ni blev nöjda med era svar ! :)
 
En gullig bild på min katt, Lucy !

                    


 
 

Sista chansen !

Okej, kommer svara på frågorna om runt 10min, så om ni inte har frågat något än tycker jag ska göra det nu ;)

Dagens kläder !★

Orkar verkligen inte fixa mig idag så det fixa bli en kofta med uppsatt hår ;)




myskofta: Ullared
Byxor: cubus
Hår: Vanligt uppsatt

Skooola !

Hej alla !
Hur är det med er ? Med mig är det faktiskt bra ! 
Skolan gick rätt bra idag, lungn dag, det gillas ! :D
Fick frågan från både lillasyster och Matilda om jag kunde ta hand om deras hästar idag, och som dom flesta vet har jag svårt för att säga nej, så jag fixade bara så dom kom in och fick mat.
Fixade också allt till lillfisen och sen red jag. 
Red på en volt hela tiden för det var lite fruset i början men sen när jag skrittat ett tag där blev det mjukt och fint ! 
Red nästan bara i skritt idag, Bellman var så himla pigg, det var mörkt och det tycker han är lite läskigt ;) 
Men sen kom Alice också så jag prata med henne jätte länge så då bara skritta jag med han, pratade om allt möjligt och älskar att man kan bara ösa ut allt till Alice, hon förstår en till max, så himla härligt ! 
Sen nu typ 2 timmar senare sitter jag här i mitt lilla rum som snart inte kommer vara mitt längre och skriver.
Vill också säga att det var så kul att 12 personer har kommenterat på min frågestund, kul, vänat tills typ lördag eller söndag så kommer svaren upp ! :)
Älskade du, jag saknar dig !

 ♥


Dagens kläder !♡

Drar till skolan nu !




Tröja: Vero moda
Byxor: Gina

Frågestund nummer 2 !

Okej, hoppas fler frågar denna gång än förra, haha. Annars får jag skita i det ;) 
Men det var endå ett tag sen jag hade en frågestund så jag kan ha en igen ;)
Men saken är enkel, om du undrar något eller bara vill veta om mig, vad som helst, eller nästan i alla fall ;) 
Ska svara så bra och på alla det lovar jag ! haha.....
Svara på både anonym och med namn ;)
 

litee såhär nuu....

Kommer in här på bloggen nu på kvällen ;) haha, har inte haft tid alls idag... Men jag ska verkligen försöka uppdatera på dagen ! har ju varit i skola idag, var på sådär humör, var också riktigt "taskig" mot en vän idag men har pratat med han och han vet varför också så ja ! Men har mått sådär idag, mått riktigt riktigt illa hela dagen och så.. vet precis varför också.... Sluta en kvart tidigare idag för ja, det gick inte så bra på den sista lektionen, haha..... Stack till stallet nästan direkt när jag kom hem, mocka direkt, tog in dampe och sen fixa allt annat. Red inte idag för jag hade ingen lust för det och vädret var riktigt tråkigt, tyvärr, Men men ! Ska också fortsätta med dagens kläder, tycker ni det eller ? för då gör jag det ! Såg ut såhär idag iallafall ↑

Skola !

Heej alla. 
Som ni ser på rubriken så är det skola, imorgon.. Vill verkligen inte, finns en sak varför jag verkligen inte vill och det håller jag mig ensam om. 
Vakna halv 12 idag, haha var riktigt trött, men endå inte så bra när man ska vakna kvart i 7 imorgon... 
Men jag får överleva !
Fixa till båda hästarna för Linn skulle till Emporia så jag var så snäll och fixa till lille Phantomen. 
Men har också ridit Bellis idag och det gick super bra ! Förutom i slutet så han fick en jävla bomb i sig så han bara ville springa haha, lite jobbigt men det funka ;) 
Efter det var jag i stallet ett tag med Felicia Matilda och Elsa. 
Nu i kväll kommer jag nog bara fixa lite här hemma och sen sova rätt tidigt så jag kanske vaknar imorgon !;) 
Liiiten Moa för typ ett år sen..

 

Tröjorna



Fick bli denna bilden för dom andra vände sig på alla olika håll... Men såhär såg dom ut !

Emporia

Hej !
Har kommit hem från Emporia, höll faktiskt på att skriva ett inlägg innan idag men appen dampa sönder så det gick inte -_- Men det var inget speciellt jag skulle skriva så ja ;)
Men jag och Ina åkte tåg till Emporia sen kom vi dit vid kvart i 1.
Vi gick runt där och åt och gick runt ;) Köpte 2linnen på Hollister, kommer bild sen när jag tagit bild ;) Stog i kö till provrummet jätte länge och så var det mörkt & hög musik=huvudvärk såklart, så jag gick in och köpte en vatten som faktiskt hjälpte, tack och lov för det ! Sen efter en stund stack vi hem. Var helt slut när vi satt på tåget, haha.
Måste gå nu, ska äta.

Dagen !

Hej bloggen !
Var ju med Annie idag, super kul !
vi baka cupkakes och kolla på film, mysigt! Åkte hem vid halv 6, tror jag ? haha. Men kom hem och fick världens huvudvärk, riktigt riktig jobbigt, hatar det, finns inget värre! Så jag har bara tagit det lungt nu på kvällen, kollat på Mamma Mia och lite sånt ! Ina fråga mig också om jag ville följa med henne imorgon till Emporia, tror det stavas så ? Så det blir att åka dit på dan, kommer bli kul för jag bara varit där en gång !:)


Kasmus ♥★





















Gråter på alla bilder så ni behöver inte mobba mig hur jag ser ut^^♥

Hejsan hoppsan

Hej bloggen !♥
Har inte bloggat på några dagar för Tyra fixat min blogg och jag är super nöjd ! Tack Tyra !:) Men inget speciellt har hänt dessa dagarna förutom att jag var ju hos Kasmus igår, börja gråta när jag bara såg han i sin hage, grät av lycka och för jag har saknat han så mycket :') Men jag såg också att han hade det så bra där, han var så lycklig !:) och det gör mig så himla glad, detta var precis så jag ville att han skulle ha ! saknar han så himla mycket min lilla pojke, hade ju inte träffat han på en och en halv månad. Ina följde med så hon fota oss så när jag fått dom bilderna lägger jag ut dom ! Var hos dom i en timme eller lite mer ! Sen när vi körde hem hämta vi min telefon, äntligen! Sen körde vi ner i stallet och så tömkörde jag och Caroline Bellman eller mest hon med jag med ! det gick super bra ! han kasta sig in väggen 2gånger men annars inget problem, han galopperade till och med ! Super duktig !
Men annars är det inget speciellt som hänt! ska åka hem till Annie idag, kommer bli super kul ! Men mamma måste komma hem först för jag kan inte åka buss, klarar inte av det.... haha, men nu får ha det bra !♥




Bilder på mig under 2012

Okej, nu kommer det bilder på mig under hela 2012, kan säga att jag har förendrats en del under detta året.
Vinter-vår  






 
 
Sommar !

Skolan börja till skolan sluta
Bilderna här är helt blandade så ni vet..


 
 
 

Heeeej alla :D 
Blogga inte så mycket igår, ni fick ju bara en söt liten bild på Bellman ;) Men som såg hade jag ridit han, red han i padocken och det gjorde jag idag också. Tränade samma saker igår och idag. Skulle få han mjuk och fin i båda hållen i både trav och skritt. Gick super bra, han har börjat lyssna mycket bättre och är bara så härlig att rida ! 
På kvällen igår var jag med Rebecca, vi kolla på film och prata jätte mycket, gick också en runda, bara för att rensa tankarna, älskar det. Sen sov Rebecca här :) Sen vid kl 2 stack jag till stallet, fixa allt och sen red jag. Efter det gick jag igenom saker jag skulle ta hem och smörja, tog in hästarna och sen gick jag hem :) 
Nu efter der har jag bara suttit hemma och smörjt allt, det blev rent och fint, super skönt !
Fick också veta av mamma idag att vi ska åka och hälsa på Kasmus på lördag, längtar riktigt mycket !
Saknar dessa dagar, när jag och Rebecca var i Bingsmarken, en av dom bästa stunderna från sommras och det bästa är att vi ska dit detta året igen :D

Söte pöte




2013

Hej bloggen ! :D 
2013 nu då, nya tag och allt blir nytt. Detta år hoppas jag kommer bli lite bättre, mitt liv har varit helt upp och ner, i slutet nu i alla fall... Så vi får hoppas och att alla andras år också bli bra eller bättre ! :) 
Har ju inte uppdaterat idag för jag vakna ju upp i Halmstad i morse sen körde vi hem vid halv 2 (tror jag) sen var vi hemma vid halv 3 något sånt. Stack direkt till stallet så jag hann fick allt innan dom skulle in. Jag mocka och mamma fixa allt med maten, tack mamma :)
Sen gick jag, mamma och Kicki ut en runda i kvateret med hästarna så dom fick röra på sig lite i alla fall, Bellman hade nog också träningsverk från igår, lille killen ;) 
När jag kommit hem från stallet fixa jag mig lite och sen stack jag hem till Ina. Har varit där hela kvällen nu och vi har bara kollat på film och pratat ! 
Och nu sitter jag på mitt rum med musik i öronen.. 
 
Denna bild är gjord för mig Filippa och Rebecca, haha.

RSS 2.0