Träning


Dagen

Idag så blev det Stävies ridhus igen, vilket gick jätte bra, Bella gick som en klocka och jag är så lycklig fortfarande från passet, nu jävlar ska hon bli fin ! Dagen har varit som alla andra söndag kvällar, vakna rida äta läxa sova, typ så ;) ska sova nu så vi ses imorgon :))





Lördag kväll

Halloj, inte varit här inne på ett tag, eller egentligen bara en vecka men men. Under denna tiden så har jag pluggat, ridit och den tiden som varit kvar har jag varit med vänner. Skolan har varit helt sjuk med läxor också....Har kunnat börja rida Bella seriöst nu, så underbart, galopperar och rider helt enkelt seriöst nu, så himla över najs för att jag ska kunna få tillbaka mina egna muskler och alla Bellas muskler, men såg idag att hon börjar få tillbaka sina kvinnoformer ;) 
Sov hos Filippa inatt för vi var i hofterup igår kväll vilket var super kul, våran taxi kom vi 2 tiden så vi kanske var hemma vi halv 3 och då så fixade vi oss sen sov vi. Idag så red vi i stävies ridhus, vilket var svin kul, kunna rida mer ordentligt och få ut lite energi på hästen, eller försöka i alla fall ;) Bella var svin pigg och tyckte livet var över toppen men endå så var hon väldigt fin i skritt och trav, hon har fortfarande inte alla sina muskel ju men dem är påväg, så galoppen är fortfarande jobbig för henne att va i form och jag tycker det själv är lite jobbigt, hehe ;) Imorgon ska vi också dit vilket blir bra, sen så åker jag nog med Linn och Felicia när det är träning hos Pontus, jag ska inte hoppa men markarbete är alltid bra. Caroline ska också med imorgon så då blir det ännu roligare ! :D 



Första hoppningen

Första gången jag hoppar efter skadan med galningen, två kyss på 50 cm


Första galoppen

Första galoppen efter skadan den 27 januari


RSS 2.0