Glad !

Har det bra här uppe hos Bellman, skriver mer sen :)


Entré

Hej hej, sitter på entré med Rebecca, Monique och Felicia, har precis ätit.
Vi har kollar på grown up's 2, superbra film verkligen, har köpt också en bikini överdel kan visa den sen :)
Gjorde inget speciellt på dagen igår, va i stallet och mös med Bellman, fixade och lite sånt, alltid kul ! På kvällen va jag med Rebeca, vi grillade och satt ute hela kvällen och lysande på musik, super mysigt !
Nu sitter vi och väntar på att min pappa ska komma och hämta oss, ska ner och och gå med Bellman när jag kommer hem och sen tror jag att jag ska va med tjejerna igen :)


Ny start !

Hej bloggen ! 
Har varit sugen på att börja blogga väldigt länge men alldeles för mycket händer och har hänt. 
Bellman är friskförklarad från allt sitt skit och han kommer nog börjas skrittas nästa vecka, något många inte vet om men som jag vetat väldigt länge är att vi tyvärr inte kommer ha Bellman kvar, allt för mycket har hänt under dessa 9 månaderna jag haft honom, jag har ridit honom i 4 månader av dem och där är alldeles för lite, har inte ridit honom sen sommarlovet börja och ja, alldelse för mycket, dock vet vi inte hur länge/lite vi kommer ha kvar honom så vi får se. 
Som ni då förstår ska jag köpa ny häst och skulle egenttligen göra det idag men gissa ? hon gick inte igenom, allvarligt kan inte detta året börja bli bra för mig ? Inget går som det ska. Detta var min drömhäst, hon var underbar på alla sett men så klart går hon inte igenom och vi vill verkligen inte ta några risker igen. 
Och det hjälper verkligen inte  när folk säger att då var det inte meningen att jag skulle ha henne och massa skit för jag gillade verkligen henne och jag trodde verkligen att mitt liv skulle bli lite bättre nu, hon skulle redan komma hem på lördag om allt gått bra, men varför skulle det gå bra för mig ? 
Men Rebecca har kommit hem i alla fall och det är jag något så fruktansvärt glad över, efter 5 veckor längtan ! 
Vad folk än säger är han finast i mina ögon <3
 

Rider storhäst

Andra gången jag rider honom, super duktig


RSS 2.0