Bella

Ser inte världsbäst ut har haft henne i 3 veckor idag, men vi börjar verkligen förstå varandra mer. Hon blir pigg som satan i mellan åt för hon blir så himla glad och tycker det är så kul !


Min kämpe ❤

Hästen jag verkligen trodde på, som jag la hela mitt liv på, min bästa vän ❤❤


Ni vet den där känslan ?

När man vet att om några dagar kommer ens bästavän åka iväg från gården och tillbaka till sin ägare och kommer bara stå där och inte bli riden, jag har den känslan, Bellman åker på onsdag och egentligen är detta det sista jag vill men vi kan inte ha kvar honom.
Bellman är min bästavän och jag älskar honom och det kvittar om han åker hem till sin ägare, jag kommer alltid älska honom. 
På tisdsag ska jag bara gå ut med Bellman, en lång runda och bara prata om allt vi varit med om, denna lilla tiden jag har haft han, bara gå någon stans ute i skogen, länge. 
Folk säger att det är bra att han åker hem igen, "att det är mitt och hans bästa", inget av detta är mitt bästa, visst på ett sätt är det sant men endå, bara för Bellman har dem problemen som han har så betyder det inte att jag inte älskar han mindre för det.
Jag vet om någon hur mycket problem Bellman har haft, kommer ihåg den dagen jag märkte att han hade ont, ringde till mamma direkt och bara börja böla, vistte direkt vad det betyde men ville bara att det inte var sant.
Visste hur jävla dåligt jag mådde i vintras och ville inte det igen, men hela sommaren förstördes, kunde inte rida som alla mina kompisar i stallet fick, det enda jag fick var att höra hur länge dem tyckt att han hade haft ont och bla bla bla.
Usch, denna veckan kommer vara jobbig....
Detta skalet kommer alltid vara på min telfon tills det helt går i sönder och då kommer jag köpa ett nytt, älskade ponny <3
 
 
 

Imorgon !

Imorgon börjar jag blogga helt och hållet, imorgon händer det också en ganska stor sak förhoppningsvis, så håll koll här imorgon :)


RSS 2.0