Tjena :)

Hej bloggen :) 
Tvingra mig in här på bloggen för jag vill bara skiva ut någonstans :)
Har varit hemma igår och idag, huvuvärken bli bara värre och värre, bryter snart ihop. Ska till läkaren på onsdag så vi får se då. Men idag "tvinga" jag mig upp på hästryggen, men fy fan vad glad jag är för jag gjorde det ! 
Red för Caroline idag, hon var också hemma. Vi hade makarbete och det gick så himla bra ! Vi hade 3 bommar på långsidan sen hade vi ett kryss/räcke på diagonalen. Jag började med att trava han så han lungna ner sig, han blev helt galen när han fick se hinder. Sen när han lungnat ner sig jogga jag i ett bra tempo i trav och galopp , han slappna av riktigt bra ! Sen börja jag trava över bommar i båda varven det gick bra, sen tog vi det i galopp och han har lite "problem" med att galoppera över bommar för han hoppar gärna över, han galoppera över första bommen sen hoppa han över dom andra, men efter ett tag gick han över alla tre ! :D
Sen hoppad jag också lite, först ett kryss sen ett räcke, hoppade inte alls högt och det var inte det jag ville heller, ville känna att jag hade kontrolen över han och jag har faktiskt inte hoppat han på 2månader, men detta kändes riktigt bra ! Han var super taggad och hade benen lite överallt men det kändes super och jag är så himla nöjd ! 
Pappa fotade och han sa att det verkligen skillnad på han ! Pappa har inte tittat på när jag ridit sen jag provred han (november).  Så himla glad att jag tog chansen men Bellman, det känns så rätt ! 
Ni behöver inte kommenter min ridning eller något ! Ser inte bäst ut men jag försökte ha kontroll på han !:)
Tog ut dom bästa bilderna :)
 

Skillnad

Den översta bilden är tagen den 28december och den understa är tagen i tisdags, helt ärligt tycker jag det är grymt mycket skillnad på han ! Alla i stallet tycker det och ja, är så himla glad att man ser så mycket skillnad på han bara på ca en månad, tänk till sommaren hur han ser ut då !
Min lilla bebis <3


RSS 2.0