Ovisaste klipp ✌

Lite olika filmer från detta året, sötnos ❤


Prat, prat


Tömkörning

Filmade bara i ena varvet så ni inte tror att jag bara tömkörde i detta varvet.


Kasmus ❤

Saknar allt med han, detta är första gången jag hoppade 1.10 med han och det var en sån underbar känsla, åh. Min underbara ❤


Paus

Hej bloggen !
Har inte haft tid att sätta mig framför datan nu under helgen och inte haft tid att blogga från telefonen. Men helgen har varit jätte rolig, varit på Ullared och varit med kompisar och hästen !
Men nu kör jag på som vanligt, ska till skolan och sitter och väntar på att Ina och Felicia ska komma så vi kan sticka till skolan :)
Läder grimma,vanlig grimma och sen ett träns jag köpte på Ullared, sen dagen efter köpte jag ett nytt bett till Bellis, ett Nova bett, vilket han verkligen gillar !:)

https://cdn1.cdnme.se/3948692/6-3/pic_5163ab43ddf2b339f443f17e.jpg" class="image">


Skolan

Är i skolan nu, efter skolan ska jag åka och klippa mig.


Trött !

Ja, är riktigt riktigt trött nu. Dagen har varit upp och ner, huvudvärk hela jävla dagen, får se hur det går imorgon... Men annars har det varit en lugn dag. Efter skolan stack jag hem direkt, åt och sen stack jag ner till stallet. Red ju för Pontus idag, det gick svin bra ! Vi red över ett litet litet kryss, rätt länge, sen så höjde vi det då och då, galopp och trav över det, Bellman tog rätt galopp, så jävla härligt, har inte galopperat på nu 3 dagar och så ta han den nästan direkt ! Så underbart :D Vi hoppade också en serie, det gick super bra ! Kommer kanske lägga ut video, men bilder kommer !


:)

Hej bloggen !
Har inte bloggat nu på två dagar, eller det har varit dålig uppdatering hela lovet typ. Men nu ska det bli ändrig på det
Lovet har spenderats med kompisar och hästen.I Söndags sov jag över med Rebecca,Filippa och Felicia rikigt kul var det, kollade på skräckfilm och lite sånt. På dagen red jag Bellman i padocken, har inte ridit rikig dressyr med han på hela lovet så han behövde verkligen ridas på banan !  Red skritt och trav bara, mycket volter, åttor, serpentiner och böjningar, både ut och in. I början var han helt imot det, men i slutet gick han jätte avslapnat och fint ! :D Sen igår så gjorde jag samma saker, fast med en bomm och det gick super bra ! Sen på kvällen sov Ina här hemma hos mig ! Riktigt kul var det ! Idag har jag ridit också på banan, dressyr med bommar, vattenmatta och ett litet hinder. Red länge dressyr innan jag gav mig på bommarna, när jag skrittade fram gick jag över vattenmattan och sen i slutet tog jag 3 skutt över hindret ! Bellman gick jätte fint och jag är bara kär i han ! 
Aja, nu ska jag snart sova för imorgon är det ju skolan... 
Men imorgon ska jag och Linn träna för Pontus, denna gången kommet han till oss, kommer bli skit kul ! :D Vet att huvudet är lite högt upp men tog bara en snabb bild, bilderna kommer upp när jag hinner och sen kommer bilderna från när jag och Filippa red ut ju ;)
 
 
 

RSS 2.0