Pontus träning 29 maj

Han var rätt pigg som man ser i mellan åt i filmen , kommer lite konstigt i mellan åt men jag bjuder ! Gick super bra, tränade på att komma rätt på serien och bra tempo :)


Just nu

Sitter jag och på en fotbollsplan men några kompisar, eller dem spelar fotboll jag tittar på. Bellman står i stallet inför imorgon, gick inte så himla bra idag, han var sur och ville tvärtom som jag ville, skit samma får verkligen hoppas på att han är på lite bättre humör imorgon. Men det tror jag för han älskar att åka iväg och visa upp sig ;) hehe. Åker iväg vid halv 10 imorgon, så jävla taggad och nervös, men detta klarar vi ! Uppdaterar imorgon om jag har tid, har set bra ! :D


Igår idag imorgon

Hejsan !
Var inte inne och skrev igår för jag var så fruktansvärt trött. Men igår red jag dressyr, det gick rätt bra, Bellman har tappat en sko så han tycker det är lite obehagligt när man rider och det märker man ! Men idag kommer i alla fall hovslagaren halv 8 alltså borde han vara där nu ;) idag efter skolan kommer förmodligen Rebecca och Monique följa med hem och sen hjälpa mig med allt tills imorgon ! Kommer bli super kul ! Idag hade jag tänkt att bara rida igenom programmet så det känns säkert och bra :) ikväll kommer jag vara med några kompisar så det blir kul ! Kommer inte vara med så länge för imorgon kommer det bli en tidig morgon !
Kan kolla på dessa bilderna om och om igen och tänka : Satan vilken ponny !
Vet att tränset sitter helt fel...



May. 23, 2013

Idag står det dressyr på schemat, rida programmet och träna på allt, sen fixa han lite :D


Träningen !:)

Ligger nu i min säng och ska snart sova, hade tänkt berätta om träningen från idag. Vi började med att prata om vad vi skulle träna på idag och vad vi skulle göra. Sen när alla byggde fram hinder så joggade vi våra hästar med tyglarna i yttre handen hela tiden, lite annorlunda men endå kul ! Sen började vi med att trava över 4 bommar, de 3 första låg ca 1m ifrån varandra sen den sista ca 2m mellan. Det gick jätte bra den fortsatte vi med att rida över andra sorts bommar son det var (tror jag) 2-3m mellan, det som var meningen med denna övningen var att hitta rätt takt osv. Sen började vi med själva "huvud övningen" den är rätt svår att beskriva så ritar upp det och visar imorgon. Men vi red då över de 4 bommarna , sen var det tre bommar sen ett räcke, sen de 3 bommarna sen var det tre bommar och efter det 2 oxrar som en kombination med oxrana. Vi red på en viss höjd sen höjde vi efter hand, Linn och Matilda hoppa lite lägre än mig så jag kom upp på räcket 1m och sen kombinationen 80cm. Kombinationen blev väldigt jobbig för han så han stanna där rätt många gånger innan vi klara det. Men det är något vi ska träna på senare.
Det kändes super med träningen och Bellman tycket det var kul, imorgon och fredag är det bara att tagga upp tills på lördag och bara fixa och sånt i stallet, är faktiskt nervös... Hehe, man ja nu ska sova så godnatt, skriver mer imorgon och bilderna från idag kommer nog också då :)


Grym häst-grym träning

Skriver ett inlägg sen om träningen idag, men kan säga att det gick super bra ! :D


Dagen !

Ja, idag är det Pontus träning (om det inte börjar regna) som jag verkligen inte vill ! Om det blir något ska jag försöka få tag på någon dom kan filma, pappa fotar tror jag så det blir bra ! Slutar halv 3 och träningen börjar 5. Sen på lördag är det tävling, första gången jag är nervös till en tävling....
Och snart är det sommarlov, säger bara äntligen !!

https://cdn1.cdnme.se/3948692/6-3/pic_519c5cadddf2b3240582f8d9.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3948692/6-3/pic_519c5cb1e087c3680a8bc39e.jpg" class="image">


Smått

Hej Bloggen ! Vill verkligen börja blogga igen och tror jag ska det, vill uppdatera om allt med Bellman och allt annat, så jag tror verkligen på det. Allt i skolan början äntligen ta slut så då har ju mycket mer tid på att blogga ! :)

Vill börja blogga så snabbt som möjligt så jag börjar redan idag, hehe, men ja vi ses !


Justin bieber 2013 23 april

Åh, saknar detta så himla mycket ! Hade kunnat göra vad som helst för att göra om det !


Fram hoppning

En snabb video bara från idag, har ingen film från när jag hoppar bana


Nu drar vi !


TAGGA !

Imorgon hoppar jag och Bellman en P&J i tågarp, 50 & 70. Riktigt taggad ! Sen har jag anmält mig till min första riktiga tävling den 25 maj, dressyr, ska bli såå himla kul ! :D aja, ska sova nu, godnatt :D


Träning till den 9maj

Pratar jätte fint i mellan åt, men jag tror inte ni dör


RSS 2.0