Bellman ♥

Bellman idag ♥










Har inte haft tid..

Ja som ni ser har jag inte haft tid att skriva på bloggen igår var hela dagen fullspeckad och idag har jag varit nära på att skriva på bloggen men blir avbryten hela tiden. Dagens pass igår blev lite hoppning i början lekte och han och bara höll på.... Han gick inte ens över en bomm..... Men jag gav mig inte och tillslut hoppa jag ett räcke på 50cm tror jag, nöjde mig med det för det var mörkt och så också sen så ska jag träna på söndag för Vicki :) 
På kvällen var jag på center syd och 2tröjor en mössa och ett par byxor följde med hem, tack mormor :D
Idag släppte jag Bellman i ridhuset och han tyckte det var skit kul, han sprang hela tiden i både galopp och trav och det tog ett tag at få stopp på han ;) Ikväll ska jag iväg så det blir nog inget inlägg ikväll :) 
 
 
 
Saknar Kasmus så himla mycket, kom tillbaka  ♥
 
 

Pluggar

Ja sitter och pluggar nu men tar en liten paus är helt slut.... Har inte hunnit bogga idag så ni får nöja er med detta ♥ Var i skolan till 20 över 3 cyklade hem och åt snabbt sen cykla jag vidare till stallet (som vanligt) hehe.
Blanda mat och vägde upp hö sen skritta jag han lite i padocken bara då hn fixa röra dig från pauser igår. Mockade och släppte jag in han i boxen ♥ En dess har jag ätit och pluggat, glömde också lägga ut bild på mina kläder idag, hade rätt stressigt i morse så hann inte det. imorgon ska jag till center syd på V.I.P kväll där med mormor så det blir min födelsedagepresent av henne :) Har gjort det varje år så länge jag kan minnas, alltid lika kul ! Sen ska jag till Emporia på lördag med min pappas moster och shoppa med henne :D
Måste fortsätta nu med läxorna, ses :)

Vill också tacka alla fina kommentarer om mina glasögon på instagram och i skolan !

Glasögon



Bilden är upp och ner, sikt samma för ni ser :) såhär ser det ut nu.

.

Skrev ju innan att jag skulle åka och köpa en sak på Center syd med mamma och pappa, eller köpa och köpa vi hade redan betalt det ;) Men det är såhär att jag har fått glasögon.... Käns jätte konstigt med det men jag vet att det är detta som är rätt och min huvudvärk kommer försvinna och det kommer bli såå himla skönt !!
Har ingen bild på dom för jag är inne på datan och pappa håller på med min telefon och jag har bilder där :) 
 

Nu

är påväg till center syd med mamma och pappa vi ska köpa en sak sen ska vi prata med Telenor om en sak. Ikväll kommer jag släppa en del som jag tycker är rätt jobbigt men ni får se :)

fick denna gulliga bild av Ina igår kväll när hon hade varit i stallet!

Dagens kläder:





Tröja: Ginatricot
Byxor: vet inte
Nedsläppt hår

Jag saknar dig ❤


Pluggar..

Och har musik i öronen men ville ta en liten paus, har prov imorgon och jag är jätte taggad.....not. Spanska också, skit kul eller något... Slutade kvart över 3 idag cykla hem med Felicia åt något snabbt och sen ner i stallet fixa allt och sen skulle jag igentligen skritta ut med Ina en runda men det blev för mörkt så jag gick direkt in i padocken, han tyckte det var si sådär med att det var rätt mörkt men tillslut gick det bra ! Just nu vill jag bara att han ska kunna lyssna på mina skänklar direkt när jag säger till så det blir mycket träning med det !:)
Har inte så mycket mer att säga så då säger jag hejdå och ska fortsätta med spanskan.

Hej och hå!

Idag har det blivit en till hel dag i stället, men det gör inget för mig! ;)
Var där vid 10, tror jag, släppte ut Bellman och han fick träffa Zappe i hagen, men med ett litet stacket mellan, dom är så himla söta och jätte lika varandra, mockade och fixa allt som ska göras och sen hämta kag och Elsa våra hästar och så skritta vi ut en runda i kvarteret, Bellman tyckte det var jätte konstigt, allt är nytt för han så det var rätt kul att se hur han reagera :) Efter det red jag en stund på banan mycket trav och några varv i galopp i båda varven gick jättebra! Hoppade typ 6skutt med han och han tyckte det var svin kul, haha lille busen! Han blev till och med lite svettig, han är ju så hårig så han blir jätte lätt svettig mennu han ska bli klippt snart !:) Efter det släppte vi ihop Bellman och Zappe, det gick jätte bra! Lite senare när jag hade fixat lite med Bellmans saker skulle Matilda och Kicki löshoppa Shotten och Sunny så jag var med där och hjälpte till och så! Sen löshoppa jag Phantomen och han flöt över 90CM, trodde verkligen inte att han skulle hoppa det meb jo?! Skit kul ;)

Nu i kväll har jag pluggat och tagit det lungt här hemma! Ska kolla på solsidan nu, bye

Hihi gullet <3

herregud..

Vilken dag det har varit idag ! Har varit igång hela dagen... Igår så sov Matilda över här och sen vid 9 idag väckte mamma mig och henne (lillasyster var redan varken...) vi åt frukost cykla ner till stallet och släppte ut alla hästar sen börja vi mocka och sen kom Kasmus nya ägare, höll mig lugn nästan hela tiden tills stall ägaren kom och krama om mig kunde inte hålla mig längre, jag gräy o h gräy ända tills dom hade åkt och en vit efter, trodde inte det skulle vara såhär jobbigt att se någon annan köra iväg med han :( Men han kommer få det så himla bra! Alla i familjen är så himla trevliga alla krama om nig när dom skulle åka och jag blir så glad :') Kommer sakna Kasmus så jävla mycket men vi ska köra till han så snart så möjligt! :)
Vid 2idag körde vi till Bellman och sen vid 3 körde vi, när jag skulle lasta han skulle jag vänta på Mariane, hon skulle hämta lite mat, för att han inte åkt transport på ca 3månader så jag lät han lukta på transporten och då bara gick han rakt in i transporten, haha, blev helt chockad gör Phantomen, Kasmus och Dajm har alltid varit rätt svåra att lasta, men om han fortsätter att bara gå in i transporten kommer det bli såå skönt! När vi kom hem till stört blev ALLA hästar helt till dig för att det kom en ny häst, haha, jag släppte ut han en stund i hagen då han skulle veta vart han skulle gå och få träffa han Phantomen (Zappe var och tävla) fast Phantomen stod i en annan hagen men det är bara en tråd mellan där så don stod och höll på lite med sina hovar, haha, så gulliga! Sen hände massa annat i stallet.

Kommer aldrig glömma dig :)

X-factor

Hejsan alla sitter och kollar på X-factor med Rebecca Linn och Matilda :) Dagen har varit bra red Kasmus i padocken sista gången... och sen så när jag vägde upp hö så insåg jag att det jag inte behövde det för han åker imorgon... åå, imorgon kommer uppdateringen vara bra för allt hände Kasmus åker och Bellmab kommer så kommer vara i stallet typ hela dagen. Malcolm kom in måste dra ;)

älskar dig gubben!

Dagens kläder :



Tänkte köra nu dagarna framåt att lägga ut bild på vad jag ska ha på mig och så. Idag har jag utsläppt hår lockigt, Falsterbo/ginatricot tröja byxor från någonstans.

Dessa dagar asså...

Har jag mått så jävla dåligt.. I tisdags hann jag inte skriva för jag skulle plugga, var i skolan hela dan igår men mådde dåligt/ont i huvudet hela jävla tiden, det försvinner inte och jag GRÅTER så ont jag har... Så idag har jag varit hemma, vid halv 12 var vi hos en doktor occh kolla mig och dom hitta inget fel där jag och pappa körde hem och sen vid ett cykla jag ner till stallet och fixa Kasmus och sen vid halv 3 kom "gubben" och besikta Kasmus, han gick igenom och det var inga problem med han ! Såå skönt, men det känns endå konstigt.... 
Och sen vid halv 5 (tror jag) åkte jag och mamma och kolla en sak som kommer förenda rätt mycket men jag vill inte säga det än det är bara mina närmsta som vet. 

kallt..

Ja, sitter nu i stallet och pratar med Matilda medans hon fixar mat till Shotten. Vet inte om jag ska rida eller inte vi får se!


Tisdag.

Hej nu sitter jag i min säng och Ina kom precis, nu ska bara Felicia komma. Fick inte använda telefonen igår av mamma och pappa för jag måste verkligen bli helt av med min huvudvärk. Igår så red jag både Kasmus o h Phantomen tre ut på Kasmus och der var riktigt mysigt!
Red en mysig runda så han blev till och med svettig ;) Efter det red jag Phantomen satan vad han var pigg! I början vill han bara trava, haha man kan knapp fatta att han är 19 i alla fall... Red mycket volter, snett igenom och serpentiner med han, när jag kände att han var redo så tog jag trav gjorde samma sak där sen galopp, tillslut blev det bra :) måste gå nu Felica kom :) bye


Huvudvärk..

Ja som det står i rubriken har jag världens huvudvärk och mår dåligt, hatar verkligen det.. Så hat fått cykla hem från skolan, hann ha en lekton, lyckat! Har haft ont i huvudet sen torsdag och sen bara kom det som en bomb på gympan... Min gympalärare kommer snart sluta tro på mig när jag säger att har ont i huvudet.. käns bra! ;) Men jag har ätit och gjort en matte sak så ska ner till stallet och fixa, har phantomen idag går de vad jag gör med han, tar kanske Kasmus också med tanke på att jag endå har tid ;) Sen ikväll kommer det få bli jätte mycket plugg för jag har ett prov imorgon och sen ett på torsdag, roligt..eller inte...

Jag och Rebecca i sommras, saknar denna dag såå mycket!

Nov. 18, 2012

Haha kommer verkligen inte på någon rubrik, kommer typ aldrig på det... Har typ varit i stallet hela dagen fixat alla kasmus saker och sen hoppa jag Phantomen, SHIT vad pigg han var, först kunde han knapp skritta han skulle bara trava hela tiden! Efter det släppte vi ihop Phantomen och Shotten (kan inte stava till hans namn..) det gick jätte bra och skönt för att då behöver inte han gå själv :) Efter det har jag bara varit hemma hela tiden och pluggat, skit kul..eller inte.. Sen är det faktiskt min namnsdag Idag :D och 20dagar tills jag blir 13 :D




Att inse vad som händer..

Det är det jag gör NU, det är NU jag fattar vad som håller på att hända, på lördag åker kasmus, på torsdag besiktas han och idag har jag börjat packa hans saker, mår riktigt riktigt illa. Det finaste jag har kommer försvinna, hästen jag var rädd för från början och nu vågar jag rida ut på han själv i skogen (som jag aldrig vågat förr) jag vågar rida med bara träns (utan tyglar) och massa annat, Kasmus kommer till mig i hagen och gnäggar och när han ser mig komma till stallet blir han så glad :') Jag har jobbat från grunden med kasmus, när han kom jobbade jag med att få han fin och kunna tävla med, men nej. Denna vecka kommer bli jobbig, men som jag vet kommer han få det såå bra och jag är så glad att det blev dom som ska han :D Men det kommer bli så jobbigt att se transporten åka ut från våran gård med han i och veta att vi inte kommer träffas på länge, DEN känslan skrämmer mig...
 

Dagen !

Hej "alla", idag har jag inte haft tid (som vanligt) att blogga på dagen för vi 11tiden var vi hos Bellman och skrev på papperna om att vi ska ha han :DD och sen red jag han, gick rätt bra, jag red över några bommar och han trodde vi skulle hoppa så han blev rätt taggad kan jag säga,bus fröet ;)
Efter det red jag ut med Kicki och jag red Kasmus, gick jätte bra och det blev en mysig runda :) Efter det körde vi hem till mormor och har varit där sen dess, nu sitter jag här hemma och tar det lungt och väntar på att sommar med Göran börjar :) Imorgon skulle jag, pappa och Linn till Emporia men det blev inte så för några saker....tyvärr...


Imorgon....

ska jag och mamma till Bellman och kolla på kontraktet och så rider jag han, ska fråga också vad som innehåller när vi får hem han :)
Fick också veta att Kasmus ska besiktas på torsdag och sen på lördagen kommer dom <\3 Känns jätte konstigt att han ska åka... imorgon ska jag och mamma också gå igenom vad dom ska få med till Kasmus och så.




onsdag,torsdag och fredag.

Ja har inte hunnit blogga dessa dagar för att jag har haft fullt upp på dagarna. Kvällen på onsdagen var jag i Flyinge och kolla på hopptävlingar ju, skit kul var det, var jätte nära Rolf och satt på vip platser, hehe vi insåg det när vi gick ;) Kom hem rätt sent och var rätt trött så jag gick och la mig när jag kom och så var det ingen teckning i Flyinge. Igår var jag i skolan och det gick snabbt och det var en vanlig skol dag och sen hade vi matteprov och det gick förhoppningsvis bra :) När vi skulle ha gympa fick jag svin ont i huvudet och har haft det sen dess så jag har varit hemma idag från skolan. idag har jag bara varit hemma och tagit det lungt sen körde jag och pappa till jära vallen och gick där, mysigt. Sen stack jag stallet fixa allt och sen red jag ut själv med Kasmus, rätt skönt att rensa alla tankar och bara va med han. Sen dess har jag bara hemma och tagit det lungt. Nu sitter jag och väntar på att x-factor ska börja :)






Morgon

Och så var det Onsdag, igen, tider går för snabbt tycker jag! Det känns som vi hade sommarlov för bara några dagar sen! Har fixat mig och är helt klar nu, väntar på att Felcia och Ina ska komma och så kan vi cykla till skolan sen, bye


Hola !

Hola, me llamo Moa ! ;) Haha lite spnska på det allt också ;)
Hur är det med er då ? Med mig är SUPER bra ! :D Är super gald över vad Kasmus gjorde idag ! 
Först löshoppa jag han lite, han tycket det var sådär,hehe, det är inte det roligaste tycker han ;) Efter det red jag han i bara träns (inga tyglar då) och barbacka, trodde jag skulle dö men han lyssna på mig jätte bra ! Har aldrig gjort det förut med någon häst så jag var rätt rädd.. Men hoppa faktiskt då ett 70cm räcke, DÅ kändes det som jag skulle dö för han hoppa rätt tidigt.. haha, Felicia har det på film ;) 
Efter skolan idag cykla jag till subway, kände mig jätte mobbad för jag kom inte på var det låg så jag fick fråga en kompis... Åt där med Pappa och Linn och sen cykla ner till stallet, har varir rättt lungn skoldag !
Imorgon ska jag pappa och Matilda till flyinge och kolla på hopptävlingar på kvällen kommer bli skit kul ! :D
(är inne på pappas data,så hitta inga andra) En jätte härlig bild från i sommras som pappa tog :)
 

Goodmorgon! :)

Goodmorgon bloggen :) Hur mår ni Idag? Jag mår faktisk hyffsat bra i alla fal. Höll faktiskt på att skriva ett inlägg igår på bloggen men sen blev det inte så. Kollade på fotbollsgalan (fast jag inte alls gillar fotboll) och va med familjen :) På dagen var jag på skolan till halv 4 cykla hem åt något sen ner till stallet. Mockade snabbt till Kasmus och Phantomen och sen fick dom komma in i sina boxar och äta medans Phantomen åt vägde jag upp hö och fixa med maten tills imorgon. Lite senare skritta jag och Matilda ut en liten runda sen red vi barbacka dressyr i padocken.


Godmorgon

Hejsan!
har inte kunnat blogga för att jag inte haft tid eller lust, det kändes bra att ta en paus bara så på helgen!
Men nu ska jag verkligen försöka hålla detta igång för jag vill meb ja sen kommer det saker i mellan och sånt! Kan bara ta det snabbt om helgen!
I fredags hade jag och bästa (Filippa och Rebecca) myskväll, mamma och pappa var iväg någon stans då det var jätte mysigt! På lördagen red Kasmus nya ägare han och det gick bra och jag red Dajm. på kvällen var jag och mamma i Halmstad och fira hennes kompis :)
Igår red jag först Kasmus,hoppade, och det gick bra! Efter det körde vi till Bellman och Matilda och Kicki följde med, Matilda fick också rida en häst dom heter Mimmy (tror jag) vi red ut en runda och det var super kul och mysigt! efter det när vi kommit hem var jag med Ina en stund.
Hoppas det inte blivt för mycket stavfel det är inte så enkelt när man cyklar ;)

Bellman

Bellman, vem är det ? 
Har hållit detta hemligt i ca en vecka, red han första gången förra veckan på tisdagen, belv kär i han bara jag såg han ! Såå vacker är han, okej han är tjock nu men det kommer försvinna när han börjas rida ordentligt ! 
Bellman är en 6 årig valack som är efter Veronas Bo-gi och Temona, mamma har jag inga bilder på men pappan har jag och farfar, Zappe som står i vårat stall har samma pappa så när Bellman kommer till vårat stall har vi halvbrödrana i samma hage ;) Bellman är 1,39cm alltså en stor C-ponny men Vicki (som har hjälpt mig med detta) tror att han kommer sluta växa här !  Han har ett jätte härligt steg och är hur mysig som helst ! Han gillar att hoppa, haha, ibland kan det bli svårt att hänga med i hoppen ;) Har ridit han 3 gånger och ska förhoppningvis dit nu i helgen,hoppas det :D Har inte så mycket mer att säga om han så ni får några bilder på han istället ;) 
Zappe
Hans pappa
Hans farfar 
 

Åå

Har hållit på att fixa en vido ( som jag är klar med ) men skulle lägga ut på youtube men såklart kunde dom inte ta den "filmtypen" och jag kan inte lägga in den här -_-, pallar inte seriöst... Kommer få skriva om "saken" någon annan dag... jag som ville idag, och nej jag kan inte nu för jag ska stänga av datan.. 
Ni får tänka lite på denna bild sålänge ;)

Åå

Har hållit på att fixa en vido ( som jag är klar med ) men skulle lägga ut på youtube men såklart kunde dom inte ta den "filmtypen" och jag kan inte lägga in den här -_-, pallar inte seriöst... Kommer få skriva om "saken" någon annan dag... jag som ville idag, och nej jag kan inte nu för jag ska stänga av datan.. 
Ni får tänka lite på denna bild sålänge ;)

..

Hej och förlåt, har faktiskt inte kunnat blogga dessa två dagar.. åå har velat men har inte hunnit -_- 
I tisdags så kunde jag inte för jag sluta halv 4 sen cykla jag ner till stallet nästan direkt, var där till hgalv 9 för det var någon som provred Kasmus, ALLT var bra med denna tjej som var här ! Precis en sån tjej jag var förr, samma ålder och ja hon var lika lång som mig nu, hehe ;) Allt satt ju inte perfekt, det var ju inte så att han gick i världens form och allt det, men HON var glad ignom hela passet med han och Kasmus såg jätte nöjd ut, hon hoppa några skutt och hon klara det faktiskt bra ! :D Hoppas det blir just hon, då kommer det kännas bra för mig ! 
Igår då ?
Igår red jag Phantomen, ett dressyr pass,barbacka för jag inte klarar av att rida dressyr i hans hoppsadel.... Han är sjukt pigg så det såg säkert jätte rolig ut när jag red han, men vi träna mycket på att kunna gå i form i skritt,trav och galopp och tillslut blev det bra ! :) 
Idag har jag varit i skolan till kl 3, cykla hem till Rebeccas mamma och sen kom Bella, hennes pappas fru, och hämta oss vi körde till Malmö och var inne i en affär rätt länge för vi ska ha utklädningsdag i skolan så vi köpte något där, imorgon kommer blid på hur jag kommer se ut ! :D
Efter det körde de oss hem och vi år sen duscha jag, INGA läxor tills imorgon = så himla skönt ! :D Första dan jag kan ta det lungt hemma :) 
Kommer skriva två inlägg idag om en sak som jag har hållit "hemligt" ett tag som är super roligt ! :) Och sen kommer jag också hylla några personer här i mitt liv ! :) 
En bild jag faktiskt gillar jätte mycket på mig och Matilda !

Heej :D

Okej, jag vet att jag typ alltid har samma rubriker men jag kommer typ aldrig på några....
Har dock inte hunnit blogga idag för har haft saker att göra hela dagen, hade inte tid imorse för det blev rätt stressat, sen efter skolan vill jag komma till stallet så fort som möjligt för det hade redan börjat bli mörkt...
Cykla ner till stallet mocka och sen red undrbara Phantomen, kan inte fatta att vi bara haft han i "bara" ett halv år...
Han har förendrats såå himla mycket ! När han kom kunde han typ inte gå över en bomm utan att typ få världens panik och nu har han hoppat hinder på 80cm, duktigt pojke ;)
Efter det satt jag på han ett flecetäcke så han inte frös, det har ju rengnat heela dagen -_- och sen släppte jag in han i boxen, vägde upp hö och sen cykla jag hem :) plugga på prov,åt,plugga på prov och sen nu skyper jag med Rebecca Filippa och Marco :) 
 
 

Tjena tjena ;)

God eftermiddag :D

Haha låter helt vuxet ett skriva så ;') 
Ja, har faktiskt inte hunnit att blogga idag, vakna vid 10, som vanligt.... Gick upp och åt frukost och sen cykla jag ner till stallet, Phantomen skulle bli klippt så vi skulle va där rätt tidigt, han blev jätte fin, klippte inte hela han men det räkte :) 
Sen kom dom som skulle provrida Kasmus, vi tog in han och fixa han, sen red jag lite och sen red hon, det gick sådär, tror inte det kommer bli henne i alla fall. 
Snart ska familjen iväg till min mammas bästavän och det ska bli super kul och så har dom köpt en liten valp och det blir ju bara roligare :D hehe.
Imorgon ska jag,mamma,Linn,Matilda och Kicki (kicki är Matildas mamma) iväg och rida Vickis hästar och det kommer bli super kul ! :D Sen efter det ska vi göra en annan sak :D
En bild som jag gillar super mycket från i sommras !

Saker du kanske inte visste...

Saker du kanske inte visste om mig..
 
1: Jag är jätterädd för duvor.....
2: Jag är sjukligt rädd för mörker..
3: Jag är typ 1cm längre än skåpen i skolan och når inte längst in... kort jag vet..
4: Sen jag var liten har jag velat ha en hund och vill fortfarande det.
5: Jag har bara otur i kärleken.....
6:Första hästen jag hade som "sköthäst" var när jag var 3år på en liten mini shettis.. såå söt !
 
 
 

Heej

Hej bloggen, uppdatera inte igår, palla inte.... Red Dajm igår gick jätte bra, pigg och gjorde massa glädjeskutt :D haha var nära på att flyga av några gånger :) Var med Rebecca på kvällen och hon sov här också, mysigt. Vakna idag vid 10 eller ja Linn väckte oss/mig. Hon sa att vi skulle iväg vid halv 1tiden så jag blev lite stressad, jag och Rebecca åt frukost sen cykla hon hem, jag klädde mig och cykla ner till stallet fixa till både Dajm och Kasmus allt som skulle fixas, prata lite med Kicki och sen stack jag hem igen, då var klockan 11,44 så jag var endå i rätt bra tid :) gick in i duschen och fixa mig sen kom mamma hem vid 20 över 12 och sen stack vi, kommer inte skriva vad det är en, den dagen kommer som ni får veta ;)

hehe en gullig bild på mig från skolan ^^

RSS 2.0